TELEFON

+47 917 31 829

E-POST

thomas@borgradonsikring.no

Geomembran

Tekst kommer...

Tekst kommer.

Godkjente løfteåk, både for bentonitt og geomembran.

  • Sveiser HDPE, LDPE, PP, EPDM
  • Bentonittlegging
  • Vi har montert og sveiset godt over 100000m2 og har holdt på siden 2015.
  • Godkjente løfteåk, både for bentonitt og geomembran
  • Strekktester, vakumklokke, lufttryktestmanometer, Geostar, Twinny, Ekstruder

Andre tjenester

Radonmåling

Det finnes flere ulike elektroniske apparater som måler radon. Vi bruker kvalitetsmåleren Canary som en indikasjon på om det er radon i huset.

Radontiltak

Er radonnivået over 100 Bq/m3 i boligen din, bør du gjøre tiltak for å redusere nivået. Det bør være så lavt som praktisk mulig og alltid under 200 Bq/m3.

Radonsikring

Byggteknisk forskrift (TEK10) stiller krav til at alle nye bygninger som er beregnet for varig opphold, skal oppføres med radonforebyggende tiltak.

Tiltak for eksisterende bolig

Vår måte å jobbe på består i å finne radonkilden, gjennomføre tiltak for å redusere forekomsten av radon og så gjennomføre en ny måling.

Radonsug

Radonsug er et godt testet og effektivt tiltak mot for høye radonnivåer, og vil under optimale forhold redusere nivået av radon med 90 prosent eller mer.

REFERANSER

Se våre tidligere prosjekter

Kontakt oss for radonsikring

Ta kontakt med oss i dag og ta et skritt nærmere et sikkert hjem. Med vår lange erfaring ønsker vi å hjelpe våre kunder med å sikre hjem og bygg mot skadelige stråler.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle