TELEFON

+47 917 31 829

E-POST

thomas@borgradonsikring.no

Radonmåling

Har du målt radonnivåer over 100 Bq/m3 bør du gjennomføre tiltak som reduserer nivået.

Mål nivået i din bolig.

Det er umulig å forutse om din bolig har et radonproblem uten å måle nivået. Heldigvis er å måle radon både enkelt, rimelig og noe vi har god erfaring med å utføre.

Siden radon i inneluften kan føre til lungekreft, anbefaler direktoratet for strålevern og atomsikkerhet (DSA) at du som boligeier måler radonnivået i boligen din. Nivået bør være så lavt som mulig, og helst under 100 Bq/m3.

Får du målt over dette nivået må du sette inn tiltak for å få det redusert. Dette kan så klart vi i Borg Radonsikring også gi deg råd om og hjelpe deg med.

Vi måler nivået av radongass i din bolig ved hjelp av moderne og gode hjelpemidler. Etter at resultatet er beregnet og dokumentert, kan vi basert på måleresultatet, anbefale eventuelle tiltak for din bolig.

Radonmåling med lukket CR-39 sporfilm
Det tryggeste og mest presise utstyret for langtidsmåling av radon. Filmen blir pakket i en radontett pose med beskyttelse mot statisk elektrisitet, og kan måle radontetthet i opptil et års tid.

Alle resultatene analyseres i et akkreditert laboratorium, og vi behandler dine måleresultater konfidensielt.

Radonmåling med elektronisk apparat
Vi bruker det norskutviklede måleapparatet Canary for å måle radonnivået i hjemmet ditt elektronisk. Med et elektronisk målepparat for radonmåling, har man fordelen med å kunne hente ut informasjon om variasjoner i radonkonsentrasjonen i måleperioden.

Andre tjenester

Radontiltak

Er radonnivået over 100 Bq/m3 i boligen din, bør du gjøre tiltak for å redusere nivået. Det bør være så lavt som praktisk mulig og alltid under 200 Bq/m3.

Radonsikring

Byggteknisk forskrift (TEK10) stiller krav til at alle nye bygninger som er beregnet for varig opphold, skal oppføres med radonforebyggende tiltak.

Tiltak for eksisterende bolig

Vår måte å jobbe på består i å finne radonkilden, gjennomføre tiltak for å redusere forekomsten av radon og så gjennomføre en ny måling.

Radonsug

Radonsug er et godt testet og effektivt tiltak mot for høye radonnivåer, og vil under optimale forhold redusere nivået av radon med 90 prosent eller mer.

Geomembran

Tekst kommer...

REFERANSER

Se våre tidligere prosjekter

Kontakt oss for radonsikring

Ta kontakt med oss i dag og ta et skritt nærmere et sikkert hjem. Med vår lange erfaring ønsker vi å hjelpe våre kunder med å sikre hjem og bygg mot skadelige stråler.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle